O nama

NEKOLIKO BITNIH STVARI O NAMA

Stomatološka ordinacija „Medicodent“ je savremeno opremljena ordinacija u kojoj se pružaju sve vrste stomatoloških usluga na visokostručnom, specijalističkom nivou...

 • Usavršavanje u inostranstvu

  Stomatološka ordinacija Medicodent ima tim stomatologa koji svojom stručnošću, usavršenom u inostranim klinikama, srdačnim pristupom i spremnošću da svakom pacijentu iskreno preporuči najbolje rešenje za njegov problem, stiče veliki broj zadovoljnih pacijenata, koji svoju stomatološku ordinaciju više ne menjaju!

 • Savremena oprema

  Medicodent je moderno opremljena stomatološka ordinacija u Novom Sadu, u kojoj se pružaju sve stomatološke usluge. U ordinaciji će Vas dočekati Prof.dr Branislav Bajkin i saradnici, a svaki specijalista zadužen je za svoj deo posla, što je garancija da će sve usluge stomatologa biti obavljene na najvišem, visokostručnom nivou.

 • Poverenje pacijenata

  Uverite se i sami zbog čega smo stekli poverenje velikog broja pacijenata, a sada i prijatelja ordinacije.

 • Blistav osmeh i zdravi zubi

  Poseta stomatologu ne mora da bude neprijatno iskustvo. Uz lepo uređen ambijent, osmeh, strpljenje i razumevanje lekara, i Vi ćete se osećati opušteno. A to je dobar preduslov za krajnji efekat – postizanje blistavog osmeha i zdravlja zuba, kao i celog organizma.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Tim ordinacije Medicodent čine 4 doktora stomatologije i 2 stomatološke sestre. Svaki lekar je specijalista određene stomatološke oblasti, zbog čega pružamo kompletnu i uskostručnu uslugu iz svih grana stomatologije.

PROF. DR BRANISLAV BAJKIN

PROF. DR BRANISLAV BAJKIN

Oralna hirurgija

PROF. DR BOJANA MILEKIC

PROF. DR BOJANA MILEKIC

Protetika

SPEC. DR STEVAN KOBILAROV

SPEC. DR STEVAN KOBILAROV

Ortopedija vilica

SPEC. DR GORDANA POPOVIĆ

SPEC. DR GORDANA POPOVIĆ

Endodoncija

ŽIVANA NIKOLIĆ

ŽIVANA NIKOLIĆ

Stomat. sestra

SNEŽANA SAVIĆ

SNEŽANA SAVIĆ

Stomat. sestra

Copyright © 2019 MEDICODENT. Sva prava zadržana.

Pretraga