Medicodent-nasTim
Medicodent Tim
o nama

Nekoliko bitnih stvari o nama

Stomatološka ordinacija „Medicodent“ je savremeno opremljena ordinacija u kojoj se pružaju sve vrste stomatoloških usluga na visokostručnom, specijalističkom nivou...

Usavršavanje u inostranstvu

Savremena oprema

Poverenje pacijenata

Blistav osmeh i zdravi zubi

Stomatološka ordinacija Medicodent ima tim stomatologa koji svojom stručnošću, usavršenom u inostranim klinikama, srdačnim pristupom i spremnošću da svakom pacijentu iskreno preporuči najbolje rešenje za njegov problem, stiče veliki broj zadovoljnih pacijenata, koji svoju stomatološku ordinaciju više ne menjaju!

Medicodent je moderno opremljena stomatološka ordinacija u Novom Sadu, u kojoj se pružaju sve stomatološke usluge. U ordinaciji će Vas dočekati Prof.dr Branislav Bajkin i saradnici, a svaki specijalista zadužen je za svoj deo posla, što je garancija da će sve usluge stomatologa biti obavljene na najvišem, visokostručnom nivou.

Uverite se i sami zbog čega smo stekli poverenje velikog broja pacijenata, a sada i prijatelja ordinacije.

Poseta stomatologu ne mora da bude neprijatno iskustvo. Uz lepo uređen ambijent, osmeh, strpljenje i razumevanje lekara, i Vi ćete se osećati opušteno. A to je dobar preduslov za krajnji efekat – postizanje blistavog osmeha i zdravlja zuba, kao i celog organizma.

naš tim

Upoznajte naše doktore...