Šta je dentalni turizam?

U poslednjih nekoliko godina Srbija je postala vodeća destinacija u Evropi kako za medicinski tako i za dentalni turizam. Niže cene stomatoloških usluga uz vrhunski tretman kojim stomatolozi iz Srbije u potpunosti pariraju kolegama širom sveta su osnovni razlozi za ekspanziju ovog vida turizma.

Kome je namenjen dentalni turizam?

Dentalni turizam namenjen je prvenstveno pacijentima iz inostranstva koji dolaze ciljano radi kvalitetnih stomatoloških usluga bilo da ih kombinuju sa godišnjim odmorom.

Kako razumemo ovakve potrebe naših pacijenata iz inostranstva, tim stomatološke ordinacije „Medicodent“ je spreman da pruži adekvatnu i kvalitetnu stomatološku uslugu u najkraćem mogućem roku. Kako nam je zdravlje pacijenata na prvom mestu, beskompromisno se trudimo da ovim pacijentima, koji su često ograničeni vremenom koje mogu da izdvoje za boravak u Srbiji, ponudimo najbolje moguće rešenje i da pružena usluga bude vrhunskog kvaliteta, kao i kod svih ostalih pacijenta ordinacije.

Pored ove forme dentalnog turizma, naša ordinacija može da se pohvali i „regionalnim“ Dentalni turizmom. Naime, našu datoteku sve češće čine i pacijenti iz cele Vojvodine, Beograda i Hrvatske. Smatramo da pacijenti prepoznaju prednosti koje pruža lečenje u ordinaciji „Medicodent“, u kojoj dobijaju kompletnu stomatološku uslugu kroz rad više specijalista.

Prvi kontakt i organizacija dolaska i boravka.

Svi potencijalni pacijenti mogu da nas kontaktiraju putem e-mail-a ili naše Facebook stranice za preliminarni dogovor. Takođe, stojimo Vam na raspolaganju za pomoć oko organizacije transporta, smeštaja i ishrane u Novom Sadu kao i turističke ponude u Novom Sadu i okolini.